Programok-látnivalók


Csendes estéken a Fogadó 2 toronyszobája várja vendégeit, csodálatos faragásokkal díszített kártyaasztalainál vagy élvezhetik a 15 fő befogadására képes szaunát merülőkáddal.

Az aktív pihenés hívei sem unatkozhatnak nálunk. A fogadóhoz tartozik továbbá egy füves focipálya, melyhez biztosítunk kisebb nagyobb focikapukat, tollaslabda és röplabda hálót. Az aszfaltos pályán kosárlabda pálya, tenisz- és focipálya , a teraszon csocsó és pingpong asztal található.

Tűzrakó helyünk lehetőséget nyújt bográcsozásra, szalonnasütésre, grillezésre.

Baskóról hegyi ösvényeken keresztül megközelíthető Boldogkőváralja és Regéc Vára,több természetes forrás és a baskói kilátó.

Programok-page-001

Baskó

A Zempléni-hegység legmagasabban fekvő települése, csendes zsákfalu. Lakóinak száma 200 fő alatt van, jó néhány háza üdülőként szolgál. Érdemes megnézni az 1790-ben épült, hagymakupolás görög katolikus templomot és szép ikonosztázát. A falu kicsi közterein Szent Anna, Szent István fából faragott szobrai és a „Pieta” állnak. A faluvégi hídtól kb. 1 km távolságra, a Kőrös-hegy csúcsán 15m magas kilátó emelkedik a falu felé, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a baskói medencére és a környékbeli hegyekre.

A falu honlapja: http://basko.hu/

(Erdőbénye, Tokaj-hegyalja, Gönc, Boldogkőváralja, Sárospatak, Szerencs)

Programok 2-page-001